Kostas de Griek

Ontdek de authentieke Griekse keuken bij ons in Oirschot!
Ons menu
Eten bestellen
Een reservering maken

Je kunt bestellen om af te halen of te laten bezorgen | Oirschot

Nieuw!!

- Met goed weer staat ons terras weer voor u klaar!

- Nieuw!!1 meter vlees, vis of een combinatie.

- Vraag naar Kostas zelf om erachter te komen wat de vlees special van het moment is.


Als u met uw vrienden een mooie avond met Grieks eten wilt doorbrengen, is ons restaurant een bezoekje waard. Bovendien vindt u bij ons lekkernijen uit de mediterrane keuken. In de schaduw zitten en met vrienden van de zomer genieten kunt u op onze zitplaatsen buiten.


Centraal gelegen restaurant met lunch

De Griekse keuken verbaast u met een groot aantal gerechten. Geniet u van onze uitstekende gerechten en het grote assortiment verfrissende drankjes. In het assortiment van excellente delicatessen en van uitstekende lokale producten zit voor iedereen iets bij. 

Profiteer van onze cateringservice

De barrièrevrije toegang is bij ons vanzelfsprekend. Reserveert u vandaag nog een tafel bij ons, en geniet tijdens uw bezoek van zalig eten in onze stijlvolle ruimtes. Erg efficiënt: u kunt de reservering met ons speciale online-reserveringssysteem plaatsen! Vanzelfsprekend kunt u uns ook opbellen: +31499575300. Bij ons is het mogelijk met betaalpas, cadeaukaart, contactloos betalen of Pin Payments of contant te betalen. Wanneer u liever gezellig thuis wilt eten, kunt u onze bezorgservice gebruiken of het gewenste eten gewoon afhalen. Voor bruiloften, verjaardagsfeestjes of de geslaagde doop van uw kind – onze cateringservice maakt er een onvergetelijk event van. Wij zijn 6 dagen per week van 14:00 tot 00:00 uur geopend. Onze rustdag is maandag.

20 mei- Griekse avond met live muziek!

Ons evenement bezoeken

20 mei- Griekse avond met live muziek!

Reserveer nu voor onze Griekse avond op 20 mei. Live muziek en de lekkerste Griekse specialiteiten.

Wie zijn wij?

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Kostas en Oda Kotsalas, met een groot hart voor de griekse keuken, zorgen wij dat je een onvergetelijke avond hebt!

Catering en groepen

Over ons

Catering en groepen

We verzorgen met veel plezier uw catering of groepsreserveringen. Een onvergetelijke ervaring en overheerlijke griekse gerechten staan voorop, natuurlijk bespreken wij graag maatwerk.

Onze diensten

Toegankelijk
Catering
Levering
Buiten zitten
Afhaalservice
Gratis Wifi

Betalingsopties

Contant
Contactloos betalen
Betaalkaart
Cadeaukaart
Pin Payments

Openingstijden

We zijn gesloten

Keuken is geopend 

Twitter_Logo_Blue