Mezedes á la Kostas

Laat uzelf verrassen met onze Mezedes Tapa’s van dinsdag t/m donderdag. Voor €29,50 p.p. (excl. drankjes) geniet u van 2 rondes bestaande uit diverse Griekse gerechten. De eerste ronde serveren wij verschillende kleine Griekse voorgerechten, de chef zal u verrassen met het soort gerechten dat geserveerd wordt. U kunt uw voorkeuren aangeven. De tweede ronde bestaat uit verschillende Griekse hoofdgerechten, wederom zal de chef u verrassen waarbij rekening gehouden kan worden met uw voorkeuren. Tot slot kunt u afsluiten met een dessert, koffie of thee.

Mezedes Tapas

Mezedes is de Griekse variant van tapas, kleine Griekse gerechten die in goed gezelschap samen met een drankje gegeten worden. Deze manier van Griekse Tapas eten staat garant voor een geweldige variatie aan smaak ervaringen, maar bovenal zorgt het voor een flinke dosis gezelligheid. In Griekenland is deze manier van dineren een manier van sociaal samenzijn. Met verschillende gerechten op tafel kan iedereen proberen en delen, er wordt gepraat, gelachen en een drankje gedronken.

Ervaar het zelf

Wij nodigen u graag uit deze manier van Griekse tapas eens te komen ervaren. Of u nu met 2 personen of een groep komt eten. De Griekse Mezedes Tapas laten u de Griekse smaken en sferen op een onbezorgde manier ervaren.

Dinsdag t/m donderdag
€ 29,50
Kinderen 8 t/m 12 jaar
€ 15,00
Kinderen 4 t/m 7 jaar
€ 11,00
Kinderen toten met 3 jaar
gratis