Mezedes á la Kostas

Dit is All You Can Eat, maar dan met de kwaliteit van Kostas de Griek! Geniet onbezorgd van een heerlijke Griekse avond uit. Ervaar de diversiteit van de Griekse keuken, bij het Mezedes á la Kostas concept kunt u namelijk alles proberen! Ideaal voor wanneer u geen keuze kunt maken en wanneer u kennis wilt maken met de diversiteit van de specialiteiten bij Kostas de Griek.

Mezedes Tapas

Mezedes is de Griekse variant van tapas, kleine Griekse gerechten die in goed gezelschap samen met een drankje gegeten worden. Tijdens het Mezedes tapas concept bij Kostas de Griek in Oirschot kunt u 2 meze’s (tapas) per ronde bestellen. Deze manier van onbeperkt Griekse Tapas eten staat garant voor een geweldige variatie aan smaak ervaringen, maar bovenal zorgt het voor een flinke dosis gezelligheid. In Griekenland is deze manier van dineren een manier van sociaal samenzijn. Met verschillende gerechten op tafel kan iedereen proberen en delen, er wordt gepraat, gelachen en een drankje gedronken.

Hoe werkt het?

  • U kunt onbeperkt eten bestellen gedurende 2 uur
  • U kunt extra tijd bijkopen voor € 12,50 per uur
  • Per ronde bestelt u 2 gerechten per persoon
  • u kunt friet en/of rijst en saus naar keuze bestellen
  • Bestel alleen wat u op kunt, wij behouden ons het recht voor om bij
    verspilling de niet gebruikte gerechten in rekening te brengen
  • Mezedes á la Kostas kan alleen via reservering
  • De keuken is open tot 21.30 uur

Ervaar het zelf

Wij nodigen u graag uit deze manier van All You Can Eat Grieks eens te komen ervaren. Of u nu met 2 personen of een groep komt eten. De Griekse Mezedes Tapas laten u de Griekse smaken en sferen op een onbezorgde manier ervaren.

Dinsdag t/m donderdag
€ 29,502 uur
Kinderen 8 t/m 12 jaar
€ 15,002 uur
Kinderen 4 t/m 7 jaar
€ 11,002 uur
Kinderen toten met 3 jaar
gratis2 uur
Mezedes á la Kostas Menukaart

Benieuwd naar onze Mezedes Tapas? Bekijk hier vast de menukaart voor het Mezedes á la Kostas arrangement. Alle gerechten worden vers voor u bereid met mooie Griekse ingrediënten. Een unieke kans om de kwaliteit van Kostas de Griek in grote variatie te proeven!